torsdag 25 december 2008

Barbecue på stranden

På juldagen var vi på barbecue på stranden. Min kompis Elin var sjuk vilket var tråkigt! Vi badade och hade det superkul. Jag fick rida på stranden - det är helt fantastiskt! På eftermiddagen gick jag och Pontus med våra mammor och besökte en kokos-fabrik där de gör kakor, sedan köpte vi frukt och satt på ett bilflak och åt.

På kvällen åt vi sushi och träffade lite kompisar samt såg sista avsnittet av julkalendern!

onsdag 24 december 2008

Tomtenissen kom till Thailand!




















Julafton! Vi hade ställt ut gröt på verandan - tomtenissen var här på natten och åt upp gröten samt lämnade paket i våra "julstrumpor". Vi har en palm som vi har julpyntat istället för julgran. Vi började julaftonsmorgonen med att dansa "små grodorna" i poolen - våra grannar var med också!















Vi fick en hel hög med paket, det var superkul! Jullunch åt vi på Sofitels restaurang vid havet med familjen Apelgren. Jag fick ännu fler paket, bland annat Harry Potter del 2!!!
Vid femtiden träffade vi Pontus och Elins familj nere på stranden - vi badade, lekte och gick på skattjakt - en hel påse med paket hängde i en flaggstång! Därefter åt vi middag på "Costavera" - tomten kom med julklappar till barnen - vi fick gosedjur, choklad och lera! Sedan kom en kör som sjöng julsånger. Vi lekte hela kvällen och hade det fantastiskt kul!
En underbar julafton!

söndag 21 december 2008

Dagen före dagen före dopparedagen!

Nu börjar det närma sig julafton! Idag står det plugg, squash, bad och julklappsinköp på agendan! Solen skiner och det är en fantastisk dag!