lördag 31 januari 2009

Kinesiskt nyår!

Nu har vi firat kinesiskt nyår - "oxens år" har precis börjat! I Thailand firar man det västerländska nyåret, det kinesiska nyåret men allra mest det thailändska nyåret den 12 april.

Den senaste veckan har Lisa lärt sig cykla och simma - vi har det jättekul i poolen! Hon kallas för "Baa Loo Maa" = delfinen!

Nu är min faster Agneta och farbror Tommy här! Imorgon ska vi gå på Sofitel och dricka Afternoon Tea!

Idag kom äntligen Meja och Alma hit till Hua Hin - vi har badat och lekt hela dagen och ätit middag på Nattmarknaden. Snart kommer även Thea, Hedda och Tilde hit!





söndag 25 januari 2009

Koh Talu - en paradisö!

Vi har varit på ön Koh Talu i två dagar! Det var helt underbart! Det roligaste var att snorkla och titta på alla fina fiskar. Fiskarna gillade bananer! Vi paddlade kajak och såg sjöstjärnor och massor av fiskar. Jag har fått en undervattenskamera och skulle bli fotad av pappa - då tappade jag en tand!! Den ligger nu på havets botten vid Koh Talu!



Vårt hus låg precis vid den här stranden - det var härligt att höra vattnet skvalpa hela natten. Tidigt på morgonen tog vi ett morgondopp - vilken mysig start på dagen! "Man ångrar aldrig ett dopp!"