lördag 17 januari 2009

Barnens dag!


Min faster Agneta och farbror Tommy har kommit hit - vi har det jättemysigt. Vi har varit på stranden, spelat fotboll och haft simtävling.

Idag var det Barnens dag här i Hua Hin. Vi fick vara med Ning och Jennie. De tog med oss till en festplats. Det är verkligen roligt att få vara tillsammans med dem en hel kväll utan mamma och pappa!

torsdag 15 januari 2009

Kajsa 1 år!



Presenter i massor! Kajsa har haft en fantastisk 1års-dag. Vi har haft barnkalas med fiskdamm vid poolen. Kompisarna Gry och Tindra var med. Kajsa fick en gosehund som heter Buster - av vår grannes hund Buster. Presenter från Sverige samt födelsedagskort har också kommit! Ikväll kommer faster Agneta och Tommy - de ska bo hos oss i några dagar vilket vi tycker ska bli supermysigt!

















måndag 12 januari 2009

Mindre än en meter från Charlotte Perrelli!






















Jag och Elin var med våra mammor på Nattmarknaden. Vi åt och shoppade. En flicka kunde skriva våra namn på små riskorn som hon sedan stoppade in i en glasbehållare och gjorde armband av. Medan vi stod och tittade på "armbands-flickan" gick Charlotte Perrelli mindre än en meter ifrån oss - vi kunde sedan läsa i tidningen att hon varit här i Hua Hin och gått med sin familj på Nattmarknaden. Vi såg en ursöt liten hund. I lördags tjuvstartade vi firandet av Kajsas 1års-dag. Vi hade ett kombinerat kalas och julpalmsplundring. Vi dansade till julsånger och åt tårta vid poolen. Elin och Carl hade köpt fina presenter och Kajsa var på toppenhumör! Igår åkte Elin och Carl hem, vi har haft jätteroligt. Roligast var att rida på stranden, att få massage och att bada i höga vågor!

Jag och Lisa har fått egna moppe-hjälmar och nu kan vi åka hur mycket som helst!