söndag 9 november 2008

Äntligen här!!!

Bästa flygningen någonsin! Sov lite, åt gott och är nu äntligen på plats i Hua Hin. Taxiresan från Bangkok var urtråkig... Har badat i poolen hela eftermiddagen - det är otroligt härligt! Just nu är klockan sex på kvällen (i Sverige är klockan bara tolv på dagen), jag måste snart gå och lägga mig eftersom jag bara sov två timmar på planet. Go' natt!

6 kommentarer:

pontus sa...

Hej Emma,

Vi saknar dig redan. Här hemma är det mörkt och blött men hos dig är det fint och varmt och du kan bada i poolen. Snart kommer vi till dig och då kan vi bada tillsammans och åka tuk tuk tillsammans. Hälsningar Pontus!

Elin T. sa...

Hej igen Emma, du som badat hela dagen i poolen verkar ha det jättemysigt ! Min hamster Lillen hälsar o han mår bra och äter gurka.

Idag har det varit kallt o regningt me jag lekt med Frida ute. Saknar dig

Hälsningar Elin T.
ps. Carl vill hälsa till Lisa oxå !!

Elin T. sa...

Hej igen E,

Idag har vi firat fars dag. Pappa Magnus är ju i Barcelona men vi har skickar MMS bild på oss till honom o grattat. Men Morfar Sven är uppe nu hos oss och ska hjälpa mamma nu när pappa är borta i 1,5 veckor. Så honom har vi firat med teckningar och ett par svarta strumpor.

Kram Elin T.

IvarK sa...

hej Emma, hoppas du har det bra. Har du sett några skorpioner än? hälsnignar Ivar

Bellan sa...

Hej Emmis,
Skönt att resan gick bra. Hoppas ni har sovit gott och kommit i ordning. Hälsa mamma, pappa, Lisa, Kajsa och mormor och morfar också.
Bruno hälsar att han har åkt skridskor.
KRAM Moster

pontus sa...

Hej Emma,

Vi sitter och har fredagsmys med mamma, pappa är i Chicago. Vi äter chips, i morgon ska vi äta godis. Ute är det mörkt för snön är borta. I klaasssen skall vi skicka ett paket till dig om du inte redan fått det. Jag längtar efter dig men nu dröjer det inte så länge innan vi ses, om bara flygplatsen öppnar så vi kan komma. Hälsningar Pontusgeter